Kreativ lek

Låt gästerna vara kreativa genom att måla tavlor! Dela in gästerna i lag och låt dom måla något efter ett tema. Ex. på en Hollywoodfest målar man olika filmer. En enkel tävling som inte kräver mycket förberedelser men som garanterat ger skratt!

Vi hade denna tävling på en 30-års fest då vi hade hollywood tema. Varje lag fick i uppgift att rita varsin tavla med både pennor och vattenfärg på olika filmer. Det var harry potter, sagan om ringen och avengers. Alla tyckte det var roligt och alla skrattade både när dom målade och sedan när dom skulle visas upp!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s