Istället för stolsöverdrag

Stolsöverdrag är något man alltid brukar ha på bröllop och kan även förekomma vid andra tillställningar. Vi vill tipsa om att använda IKEAs gardin LILL som stolsdekoration. Annorlunda men också sååå fint. Piffa upp den ännu mer med en blomma också. Det bästa är att man sedan kan återanvända gardinen till annat efteråt. Inte bara som gardin utan även dekoration vid andra tillställningar ex. barnkalas. Går även utmärkt att pyssla med! Ex. göra fina kronor till en möhippa.

Två andra gånger vi använt denna gardin som dekorering är barnkalas. Tryck nedan för att komma till dom:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s