Halloween inspirerade glasmarkörer

Halloween börjar närma sig med stormsteg och därför vill vi dela med oss av ett halloweenpyssel. Detta är ett jätte enkelt sätt att liva upp dukningen på. Dekorera vid Halloween med glasmarkörer/namnskyltar. Dom här fladdermössen gör man enkelt genom att klippa ut dom från svartpapper och dekorera varje unikt. Vi har använt olika färger på klistermärkena. På så vis kan var och en hålla koll på sitt glas. Man kan också använd dom som bordsplaceringskort genom att skriva namnet på dom. Mall till fladdermössen finns att ladda ned längst ner i inlägget.


En reaktion på ”Halloween inspirerade glasmarkörer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s