30-årsfest med guldtema och svarttema

Detta inlägg innehåller annonslänkar för partykungen.se.

Vi fick äran att dekorera till en 30-årsfest med guld och svart som färgtema. Nedan följer inspirationsbilder och lite idéer på hur man kan få ett serveringsbord extra fint!

Backdrop i guld

Något som verkligen är inne nu är backdrop eller någon typ av bakgrund. Vi har en guldig backdrop vid vårt serveringsbord som vi köpt hos partykungen.se. Det gör att man får en fin inramning. Vill man inte ha en backdrop så kan man göra en bakgrund av ex. servetter. Läs mer om det här.

Potionsformar

Vi älskar att servera i portionsformar. Det känns lite fräschare då man tar endast i det man ska ha själv men även så blir det fint på serveringsbordet för det fyller ut bra.

Även barnen fick egna portionsformar med snacks som passade dom.

Skyltar till serveringsbord

Skyltar är alltid trevligt att ha när man har ett serveringsbord. Detta för att man som gäst lätt ska kunna hitta det man letar och inte behöver fråga. Sedan blir det ju också en fin detalj på bordet. Våra skyltar vi har här har vi gjort av svart kartong och en whiteboardpenna.

En skylt vi har med är från partykungen.se. En stor fin och svart skylt som man kan ha som välkomstskylt eller liknande.

Serveringsbordet

Serveringsbordet överlag går i tonerna svart och guld. Vi serverade vanligt snacks så som popcorn, ostbågar och chips tillsammans med fika. För att få lite höjd på bordet så använde vi oss av stubbar och trälådor. Ibland på serveringsbord så har vi använt oss av ex krukor som vi vänt upp och ner och lagt en duk över för att snackset som är längst bak ska få komma upp lite och rama in hela bordet.

Swirls och guldig ballong blev också en fin detalj vid bordet. Partykungen.se har många fina swirls och ballonger som passar en 30-års fest. Vi handlar ofta där, klicka här för att kika deras utbud.
Servetter det stod 30 på och svarta tallrikar passade fint in i dukningen, dessa är köpt hos partykungen.se. Vi gjorde också egna dekorativa löv som vi hade på bordet. Vill du veta hur du gör dessa och ladda ner en mall gratis så klicka här.

Hoppas ni fick lite inspiration på hur man kan dekorera och pynta till en 30-årsfest med guld och svart tema.

Fler teman?

Vill ni se fler fester med teman vi gjort. Klicka här så kommer du dit.


3 reaktioner på ”30-årsfest med guldtema och svarttema

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s