Mall till påskhare/kanin

Vi har gjort en mall med påskhare/kanin som finns att ladda ner längst ned i detta blogginlägg. Till den mallen har vi sedan gjort tre olika tips på vad man kan använda den till.

Girlang

Att göra en påskinspirerad girlang att hänga upp är aldrig fel! Med mallen har vi klippt ut ett antal påskharar i olika färger och hängt dom på ett snöre. Vi har använt oss av pompoms för att göra rumporna på påskhararna. Men har man inga sådana så kan man göra egna av garn och en gaffel. För att läsa om hur man gör det så tryck här.

Bordsplaceringskort

Att sätta en fin påskhare på tallriken är väldigt inbjudande. Man kan antingen skriva namn på den och använda den som bordsplaceringskort eller så kan man låta den vara blank och bara ha den som dekoration.

Man klipper ut haren efter mallen och sedan sätter man en pinne (ex. tandpetare) bakom. Man sticker hål i påskharen så den sitter bra och döljer den sedan med en fin svans av en pompom. För att tandpetaren ska få mer stöd så är det bra att sätta en bit tejp eller papper längst ut så den står bra.

Påskkort

Vi har även använt mallen till att göra fina påskkort! Här nedan ser ni två varianter. Men vill man så kan man ju vända på påskharen (det vill säga göra ögon, mun, näsa osv.).

Ladda ner

Här nere kan du ladda ner mallen som vi använt till alla dessa ovan.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s