Morsdagslekar

Det är väl härligt alla gånger man kan leka tillsammans! I detta inlägg hittar ni två stycken lekar som passar perfekt på morsdag! En som ni kan ladda ner och en som är en duell som är toppen att utmana mamma på! Ni hittar också tips på tidigare inlägg och lekar vi lagt ut som vi också tycker passar bra på morsdag!

Glöm inte följa oss på instagram (festligatips) så ni inte missar när vi lägger ut nästa lek!

Morsdagsduellen

Utmana mamma på en duell! Allt du behöver är någon godis med papper på och tandpetare.

Gör så här:

Varje deltagare får två tandpetare var och en godis. Sedan gäller det att snabbast peta ut godisen helt från papperet med hjälp av bara tandpetarna, försten vinner! Vill man kan man köra bäst av tre eller något liknande. Det bästa med leken är att man har massa gott godis att äta efteråt också!

Morsdagsquiz

En rolig quiz som handlar om morsdag och allt som är runt det. Den finns att ladda ner längst ned i blogginlägget. Skriv sedan ut den (eller läs upp den från en mobiltelefon) och tävla mot resten av familjen. Facit finns separat att ladda ner.

Tidigare blogginlägg

Här nedan ser ni tidigare blogginlägg på andra dueller och liknande som också passar bra när ni ska fira morsdag till helgen:

  • I vårt nyårs inlägg tipsade vi om en lek där man ska gissa mörkchoklad och lite andra minidueller. Klicka här för att komma dit.
  • Till alla hjärtans dag gjorde vi en rolig godislek med tärningar och en rolig lek där man skulle rita på varandras ryggar. Klicka här för att komma dit.
  • I vårt blogginlägg om aktiviteter man kan göra på distans så finns ännu fler roliga minidueller ni kan prova. Klicka här för att komma dit.

Ladda ner

Hoppas ni fick massa tips på lite aktiviteter till morsdag! Här nedan kan ni ladda ner morsdagsquizet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s