Tips på presenter till en bebis

När man ska gå på babyshower, gender reveal, dop, träffa föräldrarna när bebisen precis har kommit eller 1-årskalas vad ska man då ta med sig för presenter? här har vi samlat ett helt gäng med tips på vad som passar.

Blöjslott

Istället för blöjtårta så kan man man göra ett fint blöjslott. Passar perfekt på en babyshower. För mer detaljerad information om hur man gör en sådan så se vårt tidigare blogginlägg om det – klicka här för att komma dit.

Luftballongs present

En härlig present som syns på presentbordet. Passar vid alla möjliga tillställningar. Fyll korgen med saker som passar bebisen. Ex. filt, napp, nalle. Se fler tips på vad man kan fylla i korgen om du trycker här.

Muffins av kläder

Roligt sätt att ge bort kläder på är att göra som små muffisar. Allt så behövs är strumpor och bodys. Klicka här för att få en beskrivning på hur man gör.

Blöjor med citat

Låt alla gäster på en babyshower tillexempel skriva roliga och minnesvärda citat på blöjor som ni sedan ger till de blivande föräldrarna. Väldigt roligt för föräldrarna att ha sedan när det är dags att byta alla blöjor!

Nalle av handduk

Gör en nalle av en babyhandduk. Praktiskt att ha handduk (gör inte om man får flera sådana) och roligt att man har gjort något eget av det genom att göra en nalle.

Blöjbukett

En annan variant att ge bort blöjor på är att göra en bukett av blöjor istället för att göra en blöjtårta. Allt man behöver är silkespapper, blöjor och snöre.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s