5 tips på hur man lyckas med en kräftskiva

För att lyckas med en kräftskiva så finns det vissa saker man kan tänka på för att underlätta för dig själv och dina gäster. Här har vi våra 5 bästa tips:

Citron

Citron tar bort lukten från fingrar och händer. Så se till att det finns nära tillhands. Gärna tillsammans med ev. trasa eller servett.

Servett

Att ha vanliga pappersservetter eller fina tyg servetter är inget vi rekommenderar. Satsa hellre på blöta handdukar eller varför inte återanvända gamla tygbitar/lakan eller liknande och gör servetter av det. Gärna att dom är fuktiga för bästa effekt.

Skräpet

Se gärna till att varje gäst har en egen skräppåse eller en påse på varannan person. På så vis så blir det lättare att hålla rent och fräscht för både dig och dina gäster. Istället för att man ska ha en stor skål med skräp som ska skickas runt till alla. Då blir det lätt att det blir mycket skräp runtomkring, vilket kommer skapa en kanske otrevlig miljö. Ett annat tips är att gå ut med soporna redan på kvällen så slipper det stå och lukta illa till dagen efter, det brukar man inte uppskatta som värd.

Duk

Ta inte fram fin duken! Satsa hellre på lakan som går att tvätta i hög temperatur i tvättmaskinen. Vill man inte använda lakan så åk på loppis och kolla om du kan hitta några billiga dukar där, som det inte gör något om dom skulle bli fläckiga.

Lekar och dekorering

Man kan inte dekorera för mycket på en kräftskiva! Så se till att maxa med lyktor och takdekorationer. Partyhattar är ett måste! För att kvällen ska bli ännu roligare så se till att ha ett par roliga lekar förberedda.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s