Snackislappar – Icebreaker till fest!

Visst kan det vara jobbigt och tidsödande att försöka få igång konversationerna mellan gästerna på festen. Det kan också väldigt lätt bli stelt om gästerna inte känner varandra så väl innan. Vi har därför gjort några snackislappar som är perfekt att ha på fest. För att hitta dom så KLICKA HÄR.

Såhär får du igång konversationer på festen

Här kommer lite tips på hur du kan använda våra lappar/ icebreakerfrågor:

  • Det finns två versioner av den. Den ena är alla frågor på en och samma lapp. Den är perfekt att lägga på ex. bordet som den är. Då kan gästerna själva under middagen välja att använda den.
  • Den andra versionen är det små pratbubblor som man lätt kan klippa ut och sedan dela ut eller fördela över ett bord, snacksbord, bredvid där man tar fördrinken osv.
  • Använd frågorna i en lek – låt gästerna i lag lämna in anonyma svar (ett svar per lag) sedan ska lag ledaren läsa upp och välja ut det svar som hen tyckte va mest kreativt.
  • Skriv ner varje påstående på enskilda lappar lägg sedan/dela ut en lapp till varje person vid ex. fördrinken. Varje person har sedan i uppgift att gå och fråga andra om just den frågan dom har fått.
  • Använd frågorna vid andra tillfällen: Varför inte vid en kväll hemma med kompisarna, dessa frågor passar även vid sådana tillfällen också.

Glöm inte att ladda ner dessa kanon bra lappar till festen. Det gör du genom att gå in på imdetails.se.


En reaktion på ”Snackislappar – Icebreaker till fest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s