Slå in paket utan tejp och i tyg

Här visar vi tips på två olika knep och trix ifall man inte vill använda sig av, eller har slut på tejp.

Slå in paket i tyg

Ett sätt är att använda sig av tyg bitar, det kan vara allt från kökshanddukar (som också blir en present i sig) eller tyg rester. Vi har hittat två sätt som vi tycker är perfekt. Nedan finns en länk till vår youtube kanal där ni enkelt kan följa hur man gör. Glöm inte prenumerera på vår youtube kanal också!

Slå in paket utan tejp

Man kan faktiskt slå in paket med vanligt presentpapper utan tejp. Det kräver dock kanske lite mer papper än om man använder tejp och det kräver också att papperet är fyrkantigt. För att mäta hur stor del papper man behöver så lägger man helt enkelt över den första flärpen (som vi visar i filmen allra först) sedan kan man klippa till papperet. Klippet som visar hur vi gör ser du här nere:

Hoppas ni har fått lite inspiration och tips på hur man kan göra på ett annorlunda sätt. Glöm inte att kika på våra andra paketinslagningstips som ni hittar om ni klickar här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s