Midsommardukning

Midsommardukning i allra högsta grad! Midsommar är en av de tillfällen som många väljer att duka lite extra fint. Men man kan ofta duka fint av det man redan har hemma. Samt använda sig av naturen.

Exempel så blir vildblommor i små vaser på rad i mitten av bordet den perfekta dekoreringen. Mer än så behöver man inte. Kanske en miniatyr midsommarstång så klart. Vill ni göra en egen sådan så har vi ett tips på hur. Klicka här för att komma till det blogginlägget. Gräslök till servettknytningen piffar upp. Det som är bra att man kan ju äta det sedan med. Vill man använda mer mat till dekorering så kan man ex. använda sig av potatis som bordsplaceringskort. Ta bara en lapp och sätt på ex. en tandpetare och stick ner i potatisen.


En reaktion på ”Midsommardukning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s