Beställningar

På den här sidan kan du beställa material som finns på vår blogg. Allt material kan man ladda ner gratis digitalt, men om man skulle vilja ha materialet hem i brevlådan utskrivna och klara så finns möjligheten att beställa det här.

Fyll i formuläret längst ned för att göra din beställning så svarar vi dig inom 24 timmar.

Prislista

LekarTvå uppsättningar + facit (porto ingår)Fyra uppsättningar + facit (porto ingår)Pris för en (porto ingår). Beställning av fler = 5 kr/sida.
Om Sverige99 kr179 kr
Frågetävling TV-program99 kr179 kr
Historialeken99 kr179 kr
Vad kan du om 90-talet99 kr179 kr
Leta, fota, hitta och vinn!59 kr119 kr
Hitta ord25 kr
Pussel25 kr
Gissa vad vi säger25 kr
Gissa stad25 kr
Musikquiz25 kr
Annat material
Lyckoönskningar till mamman29 kr
Gissa barnmaten29 kr
Gissa bebisen29 kr

Beställning av eget material

  • Egna lekar som är designade och utformade efter tillfället och beställarens önskemål. Lekarna får man digitalt levererade i pdf format. Vill man ha dom utskriva och hemlevererade så tillkommer extra kostnader. Pris 500 kr
  • Egna lekar som är designade och utformade efter tillfället och beställarens önskemål. Lekarna får man digitalt levererade i pdf format. Vill man ha dom utskriva och hemlevererade så tillkommer extra kostnader. I detta paket hjälper vi även till att leta pynt/dekorationer som kan tänkas passa tillfället. Vi kollar ut bästa hemsidorna och sätter ihop en moodboard. Dessutom får ni också övrig enklare design på annat festmaterial (ex. bordsplaceringskort eller meny). Pris 1000 kr (Detta paket kan ej köpas vid bröllop)

Kontaktformulär

Är ni intresserad av att beställa något material ovan eller om ni hittar något annat grafiskt material på vår blogg som ni vill beställa så fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig! Är ni intresserad av något annat än det som nämnts här så tveka inte att höra av er för att kolla möjligheterna och ett pris!

Betalning sker via swish eller faktura.

Betalningsuppgifter och information fås via mail vid beställning.