Dop – frågeslinga

På dop kan det lätt bli ganska stelt, mycket sittande och det är sällan någon aktivitet inplanerad. En enkel frågetävling i mindre lag är perfekt! Frågor om ex. dopbarnet eller varför inte allmänna frågor om bebisar? Detta får gästerna att röra på sig och lära känna varandra.

Man kan antingen välja att det är bordsplacering och att man tävlar bords vis. Eller att man delas in i lag på annat sätt, exempel när man kommer till fika/fest lokalen. Vill man så kan gästerna själv få välja vilka dom vill gå en frågeslinga med men då är risken väldigt stor att man väljer någon man redan känner.

Inspirationsbilder och andra aktivitetstips till ett dop hittar du om du trycker här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s