Planering/ checklista

Att planera en middag, fest, kalas m.m. kan vara både tidskrävande och stressande. Ofta glömmer man allt som måste förberedas och planeras. Att använda sig av checklistor och planeringslistor är ett måste, man kan omöjligt komma ihåg allt annars. Den största stressen man brukar känna är oftast att man inte har kontrollen över vad som behöver göras eller inhandlas. Det bästa sättet för att minska stressen och kanske till och med tycka att planeringen är rolig är att skriva ner allting. Då kan man sedan släppa allt man går och tänker på och inte vara rädd att man glömmer bort något.

Här nedan kan man ladda ner en bra checklista som ett första steg i planeringen. Är det något mindre man ska planera så räcker denna lista men är det något större så komplettera den med ex. en gästlista, tidsplanering, inköpslista.

Har ni några frågor eller vill ha mer hjälp hur man lättast planerar någon tillställning så maila gärna oss: festligatips@gmail.com


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s