Kalastema – Kristalltema

Ett samarbetsinlägg med celebrations.se. Att ha skimrande, glänsande, kristalliknande tema på ett kalas kan man ju antingen kombinera med ett annat tema. Ex. enhörningstema med inslag av kristaller eller undervattenskalas med inslag av skimrande detaljer.

Vill man kan man helt enkelt bara ha kristalltema som ett eget tema också. Det som är det bästa är att man kan återanvända mycket av pyntet om man väljer ett neutralt tema som kan användas eller kombineras vid andra tillfällen senare.

Här nedan har vi lite inspirerande bilder på hur det kan dekoreras:

Dessa produkter finns alla att köpa hos celebrations.se.

Aktiviteter

Lekar som kan vara passande vid ett sådant här kalas kan ex. vara hitta kristaller. Göm ett antal ”kristaller” (ute helst så dom inte barnen river hela huset) det lag som hittar flest vinner. Låt fiskdammen eller skattjakten också vara inspirerat på temat genom att dekorera skynket med något skimrande eller gör en historia kring skatten som har med kristaller att göra.

En annan rolig lek kan vara svansen på grisen fast diamanten på kronan eller något liknande.

Fantasin har inga gränser! Ibland räcker det att byta ut namn på populära kalaslekar, som ex. dansstopp, fast det heter istället kristallfrys…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s