Supertips med muffinsformar

Muffinsformar är bra till andra saker också än att bara baka med. Här nere finns två exempel.

Perfekt att ha som lock på glas om man är ute. Det blir också en fin dekorering och uppiffning av glaset. Lägg dit muffinsformen sedan trycker man fast det på sidan för att det ska sitta stadigt och få en fin form.

Ett annat tips är att använda muffinsformen som droppskydd när man äter glass. När mindre barn äter glass en varm sommardag så finns det alltid risk för droppande glassar. Då är det perfekt att använda muffinsformar. Klipp bara ett sådant stort hål så glasspinnen precis går in så har man som bäst skydd.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s