Barnkalas – Paw Patrol kalas tema

Blogginlägget innehåller annonslänkar för partyhallen.se.

Här hemma har vi en treåring som älskar paw patrol. Det var ingen snack om att hon inte skulle ha det som tema på sitt kalas.

Sagt och gjort så började man som mamma spåna idéer och leta på internet. Men det är ganska svårt att hitta bra idéer att gå efter såhär tänkte jag bjuda på ett inlägg om allt ett Paw patrol kalas kan behöva!

Inbjudningskort till paw patrol kalas

Vi valde att bjuda in gästerna digitalt via sms eller liknande. MEN om vi inte hade gjort det så var min tanke att göra ett inbjudningskort som en tass. Så det är mitt förslag om man vill göra ett riktigt kort. En tass förklarar temat men är samtidigt enkelt att göra.

Kom ihåg att det är viktigt att få med information om utklädande eller ej. Samt slut tid så inte folk blir osäker. Dessutom är det bra att man talar om ifall föräldrar ska stanna eller inte (om det är barn i den åldern då det kan vara lite osäkert).

Maten

Vi hade endast fika på vårt kalas. Här kommer tips på vad man kan servera och vad vi döpte allt till.

Rubbels stenbumlingar – Vi gjorde chokladbollar som fick symbolisera stenbumlingar.

Bonden Yumis skörd – Det var vindruvor.

Chases trafikkoner – Var melon skivor.

Skys favorit hundkex – Det var vanliga kex vi köpt.

Marschalls brandslangar – Det var röda godisar vi köpt som såg ut som bitar från brandslangar.

Kapten Piggvars fiskar – Goda goda fiskgodisar.

Muffins – Där la vi nonstop godisar som tassar och sedan skyltar med olika paw patrol. Dessa hittade vi online att ladda ner gratis.

Tårta – Vi gjorde det enkelt och gjorde vanliga tårtor och sedan hade vi paw patrol ljus.

Vi gjorde festisar som vi klädde in i vanligt papper och paw patrol bild på.

Dekorering

I dekoreringen använde vi oss av de paw patrol leksaker barnen redan hade och även lite köpt dekoration som hittade hos partyhallen.se. Paw patrol leksakerna fick vara dekoration dels på serveringsbordet, dels på bordet och sedan på lite andra ställen i rummet.

Ballongerna vi valde hade typiska paw patrol färger. Vilket är starka färger och gärna blått, gult och rött.
Barnens leksaks flygplan fick stå på en piedestal i vardagsrummet.
Köpta tassar som dekoration och leksaker på bordet.
Vi valde att köpa helt vita muggar och dekorerade dom själva med runda bilder som finns på nätet att ladda ner gratis. Servetterna är från partyhallen.se.
Överlag så var alla etiketter, bordskorten m.m. Utskrivna från internet.

Att använda sig av internet och skriva ut gratis material istället för att köpa allt är något vi verkligen rekommenderar då det både blir personligt, kreativt och mycket billigare.

Lekar

Vi hade sååå mycket lekar som barnen kunde göra själva. Här nedan ser ni alla lekar vi hade skrivit ut och hittat på internet:

 • Gör sin egen bricka – På internet hittade vi en mall där barnen själva kunde färglägga och göra sitt eget paw patrol märke. Det var en lek dom kunde pyssla med själva.
 • Labyrinter m.m. – Det fanns labyrinter och liknande att ladda ner från internet. Så dessa skrev vi ut och lade i plastfickor. Dessa kunde barnen sedan göra med whiteboard pennor och lätt torka av och skicka vidare till nästa.
 • Pussel – Vi hittade även pussel att ladda ner. Dessa satte vi fast med kartong bakom för att dom skulle bli stabilare.
 • Sätt märket på Sky – Detta var en variant av sätt svansen på grisen som vi hittade på internet. Det tyckte barnen var jätte roligt.
 • Hitta fiskdammen – För att få komma till fiskdammen så fick barnen i ett antal rum hitta paw patrol märken som dom sedan skulle sätta på rätt plats på ett papper. När dom hade hittat alla märken så fick dom fiska i fiskdammen.
 • Fiskdamm – Vi avslutade såklart med fiskdamm och då var det påsar vi hade gjort själva av gamla tapetrullar.

Länkar

Här nedan finns länkar till lite olika sidor vi hittat material på (dessa funkade för mig när vi gjorde kalaset och länkarna kanske inte funkar föralltid och dom kommer inte uppdateras). Inget samarbete med dessa länkar utan det är bara för er läsare ifall ni vill ha guidning.

Länk 1 : https://eng.ohmyfiesta.com/2015/03/paw-patrol-free-printable-kit.html

Länk 2: http://www.nickjr.co.uk/paw-patrol/activities/

Länk 3: Free paw patrol badges

Länk 4: Partyhallen.seklicka här för att komma dit. Dom handlar vi ofta av, dom har ett stort och toppen bra utbud på kalasdekorationer!

Hoppas ni har fått massa inspiration av detta inlägg! Är det några frågor eller vill ni ha fler liknande tips så glöm inte följa oss på instagram: festligatips.


3 reaktioner på ”Barnkalas – Paw Patrol kalas tema

 1. Hej! Vad fint har ni gjort!!!! Om jag förstått rätt ni hade bara vita papperstallrikar där barnen kunde mala sin egen paw patrol märke?
  Mvh/ Karen

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s