Julhjärtan – på nytt sätt

Att göra julhjärtan är ju ett roligt julpyssel som både barn och vuxna gör varje jul. Vi tycker personligen dock att det här med att fläta julhjärtan är väldigt frustrerande och pilligt. Därför provade vi en ny variant.

Så här gör du

Det är vanliga julhjärtan men istället för att fläta så har vi gjort en mall av ett hjärta x2 (en fram och en baksida). Man kan antingen limma ihop dom efterhand eller så gör man mallen så att man viker ihop dom. Sedan klipper man ur mönster som man vill ha dom. Lägg sedan ett papper i på varje sida och limma fast. Så har man ett fint julhjärta att hänga i granen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s