Party picks – hjärtan

Snacks pinnar, dekorationspinnar eller party picks, alla säger vi olika men menar samma sak. Fina pinnar som man kan antingen ha som dekoration eller som att plocka tilltugg med. Här har vi gjort en variant som passar extra bra vid alla hjärtans dag men såklart också vid andra tillfällen som ex, dop eller babyshower. Mall på hjärtan finns att ladda ner längst ned.

Det här behöver du

  • Ett fint snöre
  • Party picks eller tandpetare
  • Ett rosa eller rött papper
  • Glitter
  • Sax & lim

Så här gör du

Klipp ut ett hjärta och limma sedan och häll på glitter. Det finns ju redan färdiga papper med glitter om man hellre vill använda sådana. Sätt sedan fast hjärtat på baksidan och knyt sedan ett fint snöre under. Klart!

Ladda ner


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s