Hur man får en fin rosett när man slår in ett paket

Det finns så många tips och hacks på hur man kan göra fina rosetter. Här presenterar vi ett sätt vi har utvecklat själva. Längst ner i blogginlägget hittar du även länkar till våra tidigare inlägg med rosett tips.

Såhär gör du

För att göra en fin rosett så dela snöret i två delar. Först gör man en vanlig knut med ett snöre runt paketet. Sedan tar man det andra snöret och virar det runt handen två gånger. Se till att ändarna på snöret hamnar i mitten så dom inte syns. Ta sedan det snöret du har i handen och lägg det på det knutna snöret. Gör sedan en knut så den sitter fast.. Klart! Här nedan finns en film från vår youtubekanal så man förstår lättare hur vi gjort.

Andra rosett tips vi tipsat om tidigare

Två rosetthacks på paket hittar du om du trycker här.

Hur man gör en fin rosett med handen hittar du här.

Hur man gör en liten rosett med hjälp av en gaffel hittar du om du trycker här.


2 reaktioner på ”Hur man får en fin rosett när man slår in ett paket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s