5 enkla dekorationer att göra själv

Det finns många dekorationer man kan göra själva när man ska anordna ett kalas. Men här har vi listat de 5 enklaste dekorationerna man kan göra själv om man vill välja ut några.

Vimplar

Gör en egen vimpel av vad som helst du har hemma, här kommer lite exempel:

  • Papper
  • Tyg
  • Lera,
  • Toarullar
  • Tidningar
  • Böcker
  • Presentpapper
  • Tapet

Det är väldigt enkelt och det blir oftast mycket finare än köpta vimplar. Kolla gärna under vår kategori dekorationer för att få inspiration på olika vimplar. Här nere ser ni lite inspirationsbilder på vimplar.

Pompom

Åh vad det är enkelt och roligt att göra egna pompoms. Och det finns flera varianter av dom och dom är bra till så mycket!

För att se videos på hur man gör pompoms så klicka på filmerna här nere som går till vår youtube kanal

Här har vi inspirationsbilder på olika pompoms vi gjort

Party picks

Party picks eller caketopper, kalla det vad du vill. Men dom är väldigt enkla att göra egna genom att sätta något på temat på tandpetare. Vill man ha längre pinnar så kan man använda grillpinnar. Här nere har vi lite bilder på olika party picks som vi har gjort.

Skyltar

Älskar skyltar! Skyltar gör det lite formellt, fint och ganska gästvänligt kan vi tycka. Man kan ha skyltar vid ett eventuellt serveringsbord. Man kan ha välkomstskylt på dörren eller bordsplaceringskort. Här nere är lite inspo bilder på skyltar vi har gjort vid olika tillfällen.

Tema designer

Ganska luddig rubrik men det finns inte riktigt något bra ord för det. Men det vi menar är att på internet så finns det så otroligt mycket gratis att ladda ner (för hemma bruk) på olika teman och kalas prints man kan använda sig av. Ex. brukar det finnas sugrörs etiketter, godis etiketter, popcorns strutar, lekmallar, godisöverdrag, skyltar m.m. Vi har använt prints på två olika kalas vi har gjort. Gå gärna in på dom blogginläggen för att få inspiration på hur det kan se ut:

Pokemon

Paw Patrol

Hoppas ni har fått lite tips och inspiration på att och vad man enkelt kan göra själv när det gäller ett kalas! Glöm inte följa oss på instagram – festligatips för att inte missa nästa gång vi lägger ut fler sådana här tips.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s