Lekar när man har ryggen mot varandra

Här nere ger vi tips på två roliga lekar som man leker med ryggarna mot varandra. Alltså lekar där du inte ser den andra personen.

Kasta boll

Första leken går ut på att man ska ha ett antal bollar som är lätta. Man kan även kasta ex. kottar. Det gäller att man samarbetar. Den enda ska kasta bollar och den andra ska ta emot bollar. Om man ska tävla så är det de lag som först lyckas med detta som vinner.

Rita på beskrivning

En person har ett föremål som den andra personen inte har sett. Sedan ska den personen försöka förklara för den andra personen hur den ska rita för att hen ska veta vad det är. Ex om det är en sax så får man steg för steg förklara hur en sådan ser ut utan att avslöja vad det är. Det är en rolig lek som kan leda till många tokiga teckningar.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s