Gör fina och personliga detaljer på paketet

I samarbete med unigraphics.se har vi tagit fram tips på hur man kan göra paketinslagningen ännu finare med fina och personliga detaljer som mottagaren garanterat kommer gilla! Vi har använt oss av Colop e-mark (stämpelmaskin). Har man ingen sådan så kan man antingen köpa en eller göra trycken förhand eller något liknande som vi gjort.

Colop e-mark

Vad är då denna apparat för något? Det är alltså en elektronisk stämpel- och märkningsmaskin som hjälper en att snabbt och enkelt göra klassiska stämpeltryck.

Man skapar egna tryck via en app som man laddar ner på ex. sin telefon. Sedan skickar man den designen man gör/väljer till sin e-mark och trycker det på alla möjliga material. Du kan antingen göra helt egna tryck eller välja designer som finns.

Det vi tycker är så bra med den är att man kan göra tryck på sådant som man normalt inte kan lägga i en skrivare så som ex. servetter, pappåsar, böcker osv. Den är verkligen super smidig att använda och man har så många användningsområden för den!

Eget presentpapper

Man kan enkelt göra eget presentpapper med denna fina maskin. Vi har gjort ett hjärta och sedan stämplat det på ett neutralt presentpapper. Tänk vad roligt för mottagaren att se ett presentpapper med ens eget namn på.

Grattiskort och presentsnöre

Vi gjorde också ett eget fint presentsnöre och grattiskort till en liten tjej som fyllde år. Så smidigt att trycka på alla möjliga underlag och inte bara papper!

Slå in paket i tyg

Något vi ofta brukar göra är att slå in paket i tygbitar som vi har hemma. Det är både miljövänligt och det blir väldigt fint. Den här gången så passade vi på att göra ett fint tryck på tyget. Colop e-mark är verkligen så enkel att använda när det gäller att trycka på tyg också.

Etiketter

Gör personliga gåbort presenter genom att göra personliga lappar/etiketter till ex. burkar och flaskor med hemmagjorda presenter. Hemmagjort uppskattas alltid och med en fin etikett så blir det extra fint!

Hoppas ni fick massa bra inspiration på hur man kan göra personliga presenter och glöm inte följa oss på instagram och kika in hos unigraphics.se


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s