Våra 5 tips till en lyckad sommarfest

Att ha sommarfest är ingen konst. Men att ha en lyckad sommarfest kan vara lite klurigare. Vi har anordnat en del fester och kalas ute så här listar vi våra 5 tips på hur man får gästerna att stormtrivas!

Snacks

Förbered så mycket som möjligt. Välj snacks/mat som helst är kall så man inte behöver tajma. Gärna sådant som man kan äta med händerna.

Sittplatser

Se till att ha ordentligt med sittplatser. Inte bara vid ett ev. bord. Lägg ut filtar, kuddar och stolar runt om festplatsen.

Drycker

Kyl drycker i stora baljor med vatten och is. Se till att det alltid finns vatten när till hands och gott om alkoholfria alternativ!

Aktiviteter

Bra aktiviteter gör festen lyckad. Ordna både styrda lekar och aktiviteter gästerna kan pyssla med själv. Ex ställ fram kubb, piltavla, kortlek osv. För att komma till våra lekar och aktiviteter vi har här på bloggen så klicka här.

Sopor

Tråkigt men nödvändigt! Se till att ha en ordentlig sopstation där det tydligen framgår vart, glas, pant osv. ska vara. Underlättar för alla.

Hoppas ni fick lite tips på hur man gör en sommarfest lyckad! Vill ni ha fler tips och idéer så glöm inte att följa oss på instagram – festligatips!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s