Personliga muggar med din cricut muggpress

Det här inlägget är i annonssamarbete med Cricut. En av de bästa presenterna att ge bort är något personligt. Vad är då bättre än att ge bort en personlig mugg? Hur kan man då göra en personlig mugg ännu roliga att ge bort? Det ger vi tips på här i det här blogginlägget. Glöm inte kika in på www.start2cricut.com där hittar du allt du behöver veta för att komma igång med ditt cricut användande.

Hur kan man slå in en personlig mugg på ett roligare sätt?

Omslag

Det finns flera sätt man kan göra för att bara slå in/slå om en mugg på. Dels så kan man skära ut en hållare/ presentkit med sin cricut som vi har gjort här på bilden. Om inte annat så kan man vika ett papper på liknande sätt, eller sätta cellofan runt muggen.

Godis

Vem gillar inte godis! Fyll muggen med gott härligt godis så lovar vi att mottagaren kommer bli extra glad för presenten.

Te tillbehör

En te mugg med te tillbehör. Det kan ju inte bli bättre! Här har vi fyllt muggen med tesil, tesils fat och olika teer.

Fler tips

Fler tips på vad man kan fylla muggen med är ex. kaffe och kaffetillbehör, kakor, skorpor, en liten blomma, det är bara fantasin som sätter gränserna!

Matchande muggar

Vi gjorde också muggar som passar ihop med varandra, om man sätter ihop dom så blir det som ett hjärta i mitten. Perfekt present till ex ett brudpar eller att man ger bort ena muggen och behåller den andra själv till ex. mamma, syskon, pappa eller bästa vän.

Det va lite mugg tips det! Det är verkligen enkelt att göra egna muggar om man väl kommer ingång och har lärt sig, och det är super roligt att få leka och designa själv! Vill du starta igång och göra dina egna muggar så kika som sagt in på www.start2cricut.com.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s