Paketinslagningar med tapet

Tapet är något som är väldigt roligt, enkelt och fint att använda till paketinslagningar. Vill man inte slå in en hel present i tapet så kan man använda bitar/remsor som dekoration på paketet. Här har vi gjort två olika varianter på det.

Tapetremsa mitt på

På det här paketet har vi slagit in det i en diskret och enkel färg. Sedan har vi satt på en tapet som har mycket mönster och färg utanpå för att få en fin effekt. Väldigt enkel detalj som får hela paketet att lyfta! Vi gjorde också ett kort till av tapeten som vi hängde på snöret.

Tapetremsa med kortficka

Den andra varianten vi gjorde var en med kortficka. Då viker man tapeten på mitten så det blir som en ficka.

För den paketinslagningar finns det en film också på hur vi gjorde mer exakt:

Ett tips när man ska slå in paket med tapet är att använda ett starkt lim eller limpistol istället för tejp, för tejp håller inte ihop tapet så bra. Hoppas ni fick lite inspiration på hur man kan slå in paket med överbliven tapet.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s