Bilarkalas – Racerbilskalas

Ett kalas vi nästan helt och hållet har gjort med vår cricut (en skärmaskin man kan använda till att skära ut bland annat papper och olika vinyler). Inlägget innehåller annonslänkar för partyhallen.se.

Det är något speciellt med att göra sina egna kalasdekorationer, eller hur? 😀 Det blir så personligt och extra kul att visa för alla på nått sätt.

Dekorationerna

Några dekorationer är köpta och några har vi gjort själv.

Dekorationerna vi gjort själv

Här är alla dekorationer vi gjorde själva.

Vinylstreck

Vi använde vår skärmaskin och gjorde vita streck till ballongen. På så vis liknande ballongen en bilväg.

Vimpel på racerbilstema

Vi gjorde en egen vimpel med namnet på födelsedagsbarnet.

Klistermärken till racerbilskalas

Vi gjorde också egna klistermärken med namnet på födelsedagsbarnet. Klistermärkena använde vi till bla. godispåsar och muggar.

Sugrörsdekorationer med racerbilar

Vi gjorde fina racerbilar som vi satte på vanliga sugrör vi hade köpt.

Konfetti till bilarkalas

Fina små konfetti som vi hade på serveringsbordet.

Caketopper med racerbilstema

Sist men inte minst så gjorde vi såklart en ståtlig och fin caketopper med temat racerbil. Den här caketoppern är en shaker variant, vilket betyder att den har konfetti i sig som rör sig när man skakar den.

Övriga dekorationer till bilarkalas

En del dekorationer köpte vi hos partyhallen.se.

Bland annat så köpte vi dekorationer med bilartema (filmen bilar) dom dekorationerna hade vi i vardagsrummet på vår bordsställning. Vi köpte även servetter och sugrör med bilar. Sedan kompletterade vi det med massor av ballonger i svart, vitt, rött och lite blått.

Klicka på länken här nere för att komma till partyhallen.se och deras utbud av bilar dekorationer. Dom har så stort utbud av kalasdekorationer!

PARTYHALLEN.SE

På bordet i vardagsrummet så lade vi ut vita papper så hela bordet såg ut som en vägbana sedan ställde vi dit lite leksaksbilar som dekoration. Den svarta duken är ett lakan från IKEA som vi använt väldigt mycket vid olika tillställningar, bland annat halloween och nyår.

Fikat till bilkalas

Vi bjöd på massa gott racerbilsfika! Mycket av fikat var köpt, men det som är bra är att man kan göra passande skyltar till så blir det lite roligare! Skyltarna gjorde vi själva av ett rutigt papper vi skrivit ut från datorn.

Tårta till racerbilskalas

Självklart gjorde vi en tårta. En väldigt vanligt standard tårta med banan och grädde fick det bli. Men i detta fall dekorerade vi det med vitt marsipantäcke och la dit en leksaksbil och lite mini oreo som skulle likna däck.

Godis

Vi brukar varje gång vi har ett kalas försöka lägga till godis på temat. Det är ett väldigt smidigt sätt att ”fylla ut” fikat på och alla gillar lite godis blandat med allt fika 🙂 Denna gång var valet av godis väldigt enkelt – självklart racerbilar, original och choklad.

Trafikljus

Vi bakade vanliga kärleksmums/snoddas men vi lade inte på någon kokos utan istället köpte vi non stop och lade på röda, gula och gröna sådana så det liknade ett trafikljus.

Vindrutetorkare

Vi köpte barnens favorit fika.. fingrar! Och funderade vad vi skulle döpa dom till för att dom skulle passa in på ett bilarkalas.. Det fick bli vindrutetorkare.

Reservdäck och däck till racerbilskalas

Vi köpte mini munkar och oreo som fick agera däck och reservdäck.

Fruktbilar

Vi brukar också alltid försöka ha frukt på våra kalas eftersom inte alla gillar sötsaker. Denna gång blev det gulliga små fruktbilar av äpplen och vindruvor.

Godispåsar med racerbilstema

Godispåsar hade vi självklart också till en fiskedamm. Godispåsarna skrev ut från internet, ett svartvit rutigt papper, sedan dekorerade vi dessa med ett klistermärke.

Sammanfattning

Det var ett väldigt roligt kalas att göra och dekorera till! Och födelsedagsbarnet var väldigt nöjd. Glöm inte kika in hos partyhallen.se för att kolla in deras utbud av kalasdekorationer.

Fler barnkalasteman

Vill du kolla in något av våra andra kalas vi gjort? Klicka här nere så kommer du till den kategorin på bloggen.

https://festligatips.com/category/kalas-festteman/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s