Personliga detaljer till studentfirandet

Det här inlägget innehåller annonslänkar för smartphoto.se.

Visst är det roligt att dekorera och pynta till en studentskiva? Härliga färger och massor av glädje! Här tipsar vi om lite personligaprylar som studentdukningen extra fin! Vi gjorde dessa till vår lillasysters student.

Servettring

Först ut är dom här härliga servettringarna som man kan designa själv. Antingen med bara text eller bild och text. Klicka här för att komma till servettringarna.

Godispåsar

Det finns också gulliga små cellofanpåsar med egendesignade tryck till. Så fint att göra egna godispåsar av, eller varför inte som vi, popcorn som en liten för snacks. Klicka här för att komma till dom hos smartphoto.se.

Bestickkuvert

Det finns också fina bestickkuvert eller servetter helt enkelt med ett klistermärke som man kan köpa hos smartphoto.se. Superfina att duka med! Klicka här för att komma till dom.

Flasketiketter

Dom här är en av våra favoriter! Dom har vi använt flera gånger vid fester. Så himla roligt att kunna ställa fram flaskor med egen design. Och dom är ju perfekt om man ska ge bort en flaska i present också. Klicka här för att komma till den produkten hos smartphoto.se.

Övriga dekorationer/produkter

Övriga dekorationer vi gjorde, som kanske inte passar vid själva bordet är den här söta nallen bland annat, den har ett band på sig så man kan hänga den runt studentens hals. Den är så gullig, och har en bild på studenten. Klicka här för att komma till nallen.

Sedan gjorde vi även en gästbok, inbjudningskort, plakat och en personlig vimpel (som också är en favorit). Vimpeln är så bra för man kan designa den hur man vill och sedan sätta dit hur många vimplar man vill när man får den, för man får trä dom själv på ett jätte långt snöre man får med. Det är också tryck på båda sidorna vilket också är uppskattat tycker vi! Klicka här för att komma till vimpeln.

Hoppas ni fick lite inspiration och idéer på personliga detaljer till studentfirandet!

Fler studentinlägg?

Vi har fler studentidéer, kika gärna in dom. För att komma till vår studentkategori så klicka här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s