Godisbuffé

Alla gillar godis! Låt gästerna plocka godis från skålar själv. Det passar alla typer av tillfällen och bufféer. Det uppskattas verkligen av gästerna då dom själva kan välja vad dom vill ha och hur mycket. Vill man inte ha självplock så varför inte använda minimuffinsformar och portionera ut?

Tänk på att lägga ut skedar och något att plocka godisarna i för att det ska bli fräscht och trevligt för alla. Exempel kan man göra egna snacks hållare. För att se hur du gör sådana så tryck här för att komma till det inlägget.

Vill man göra buffén fin och inte bara god så tänk på att köpa godis i varierande storlekar och färger. Dessutom när du serverar godisarna så tänk på att ha skålar i olika höjder eller höj upp med något under som vi gjort på bilden nedan. Det blir en mycket snyggare servering om man jobbar med höjder.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s