Mimosabar

Vad man än ska fira för något så passar en mimosabar perfekt! Som ex. till en babyshower, studentfest, födelsedagsfest eller möhippa. Alla får den typ av drink/dryck dom vill ha. Ställ fram bubbel, valfria juicer och bär så är det klart. Det ser ut och smakar hur festligt som helst! Tänk på att ha alkoholfria alternativ på bubbel också så mimosa baren passar alla gäster.

Glöm inte att ställa fram en fin skylt till baren som beskriver för alla gäster hur man ska göra för att göra sin egen mimosa.

Tips om juicerna

Tänk på att ha genomskinliga karaffer till juicerna så gästerna kan se juicen lätt. Vi rekommenderar minst 4 sorters juice för bästa effekt. Exempel på juicer man kan ha: Apelsin, grape, mango, persika, tranbär, citron, ananas. Sätt gärna fina etiketter på karafferna där det står vad det är juice i.

Tips om bubblet

Lägg bubblet helst på kylning i en hink eller vinkylare med is. Ha endast några framme i taget och ha resten i kylen så dom håller sig riktigt kalla, ställ fram allt eftersom dom andra tar slut. Av en flaska får man ut ungefär 6 till 8 mimosor.

Tips om bären

Ställ fram ett gäng olika frukter och bär som gästerna kan toppa glasen med. Exempelvis jordgubbar, hallon, björnbär, blåbär, granatäpple, apelsinbitar, ananasbitar, persikobitar. Kom ihåg att göra bitarna små så dom får plats i glasen.


En reaktion på ”Mimosabar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s