Miniutmaningar

Denna lek passar alla typer av sällskap och tillställningar. Lekledaren delar ut varsitt frågeformulär till lagen där dom i sin tur ska skriva två personer bakom varje fråga. Sedan lämnas lapparna till lekledare och då börjar man med miniutmaningarna. Ex frågan kan vara ”vem är hungrigast?” personerna som står bakom den frågan i laget ska sedan utföra en utmaning tillsammans, ex. kan det vara att äta något snabbast. Det lag som har vunnit flest miniutmaningar vinner tävlingen. Det som är bra med denna lek är att lagen själva får bestämma vem som ska tävla och göra vad, vilket gör att om man inte vill eller kanske inte kan så kan man vara en peppande lagkamrat istället.

Mallen hittar ni längst ned på sidan. Den är i word format så man lätt kan ändra leken efter tillfälle och sällskap.


En reaktion på ”Miniutmaningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s