Roliga burken

Detta tips passar perfekt på olika fester där kanske inte barnen är i fokus. Man gör en burk med bilder och texter på saker barn kan göra på en tillställning. Ex. på en större fest så kan barnen dra lappar från burken och på så vis få idéer på vad dom kan hitta på. Exempel kan vara olika ute leker (om det passar miljön) som kurragömma eller kull. Eller varför inte olika uppdrag dom kan göra under kvällen så som “rita varsin teckning till farbror Rune”. Det bästa är att burken kan sparas och tas fram vid nästa fest, se till att uppdatera med nya uppdrag och aktiviteter.


5 reaktioner på ”Roliga burken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s