Temafest med roséguld

Inlägget innehåller annonslänkar för myperfectday.se.

Rosé och guld dekorationer känns ofta som lyxigt och glamoröst. Håller ni inte med? Det passar lika bra till stora fester för vuxna och äldre som det gör till barn och tonåringar. Här har vi inspirationsbilder på ett sådant tema som vi använde till en 15-årsfest. Mycket av pyntet vi använt kommer från myperfectday.se. Vill man ha lyxiga och fina dekorationer så är det absolut dit man ska vända sig. Klicka här för att komma dit.

Att använda sig av en backdrop är väldigt inne just nu och det gör så man får en härlig och enhetlig känsla av dekoreringen. Den vi har använt finns att hitta på myperfectday.se.
Ett allmänt tips vid serverings och dekorering: Portionera ut påsar och muggar vid dukningen, det får en känsla av att det är mycket på serveringsbordet vilket man ofta vill uppnå för att få en fin dekorering. Samtidigt som att det är praktiskt för gästerna att bara ta.
Girlanger behöver inte alltid hänga. Här har vi lagt dem på bordet istället som bordsdekorering. Man kan också välja att hänga girlanger framtill på serveringsbordet.

Girlanger, servetter, ballonger m.m finns som sagt att köpa på myperfectday.se.

Andra kalasteman

Vill ni se fler kalasteman vi har gjort? Klicka på länken här nedanför så kommer ni till den sidan:

https://festligatips.com/category/kalas-festteman/


En reaktion på ”Temafest med roséguld

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s