Barnaktiviteter

När man har en tillställning som kanske mer är riktad till vuxna så kan det vara bra att ha aktiviteter riktade till barnen också. Vi har exempel på sådana tidigare på bloggen som man kan läsa. Ex. påsar med uppgifter och roliga burken.

I detta blogginlägg har vi gjort ett antal aktiviteter som man kan skriva ut gratis. Använd dom sedan på någon fest eller som en aktivitet till barnen att göra hemma bara. Vi har själv skrivit ut dessa och lagt i plastfickor för då kan man använda dom om och om igen. Det är bara att använda whiteboard pennor och sudda bort med papper eller något annat.

Ladda ner


En reaktion på ”Barnaktiviteter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s