Återanvända pappåsar

Vem har inte ett överflöd av pappåsar just nu hemma? Ett enkelt och fint sätt att återanvända pappåsar på är att slå in presenter i dom. Det blir verkligen super fint. För det mesta är påsarna vita eller bruna. Har dom massa mönster m.m. på sig som man inte vill ha så vänd helt enkelt påsen ut och in. Det enda man behöver göra är att klippa av det översta på påsen, lägga i presenten och sedan vika ner kanten. Knyt sedan runt med ett fint snöre. På filmen nedan som är från vår youtube kanal så ser du ett exempel.


2 reaktioner på ”Återanvända pappåsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s