Dukning med personliga detaljer

Detta blogginlägg har vi gjort i annonssamarbete med Unigraphics.

När man ska ha ett större event eller en enklare middag så är det alltid trevligt med personliga detaljer. Det kan man verkligen göra super smidigt med en colop e-mark.

I det här blogginlägget så beskriver vi hur och vad en e-mark är för något. Vi visar också hur man kan göra fina tryck till en middagsbjudning och vi kommer även ge exempel på vilka tillfällen det passar extra bra med dessa personliga tryck vid en dukning.

Colop e-mark

Vad är då denna apparat för något? Det är alltså en elektronisk stämpel- och märkningsmaskin som hjälper en att snabbt och enkelt göra klassiska stämpeltryck.

Man skapar egna tryck via en app som man laddar ner på ex. sin telefon. Sedan skickar man den designen man gör/väljer till sin e-mark och trycker det på alla möjliga material. Du kan antingen göra helt egna tryck eller välja designer som finns.

Det vi tycker är så bra med den är att man kan göra tryck på sådant som man normalt inte kan lägga i en skrivare så som ex. servetter, pappåsar, böcker osv. Den är verkligen super smidig att använda och man har så många användningsområden för den!

Dukningen

Vi gjorde en dukning med personliga detaljer för att visa på hur man kan använda den vid sådana tillfällen. Här nedan ser ni lite inspirationsbilder

Alla dessa detaljer gör så otroligt mycket och det blir så välkomnande för gästerna att se att man ansträngt sig lite extra. Och för att inte tala om personen som fyller år, som får personliga detaljer på bordet som påminner om att han fyller år.

Det finns flera andra ställen man också kan göra stämplat vid en dukning ex.:

  • Meny
  • Servettring
  • Partyhattar
  • Glasmarkörer
  • Serveringskort vid en buffé
  • Tårtdekoration

Speciella dukningar/tillställningar då detta passar extra bra!

Det finns ju vissa tillfällen som det här med personliga tryck och detaljer i en dukning och servering passar extra bra – här kommer lite exempel:

Studenten

Att fira studenten är ju så speciellt! Tänk att få alla dessa personliga detaljer på sin studentskiva. Ex. egna servetter med ens namn på eller flasketiketter.

När man fyller jämt

När man ska anordna ett större event med många personer då är det perfekt att kunna använda e-mark till att märka saker – dels för att få personliga texter och detaljer men även till bordsplaceringskort och sådant.

Bröllop

Tänk att kunna göra egna servettringar till sitt bröllop med precis den text och design som man vill. För att inte tala om bordsplaceringskorten som man kan trycka med stämpel istället för att kanske handskriva!

Möhippa

Tänk vad blivande bruden ska bli glad när hon upptäcker alla fina dekorationer med hennes namn på!

Babyshower

Samma som med möhippa! Vad glad och överraskad blivande mamman ska bli om man stämplat och dekorerat med hjälp av en e-mark.

Hoppas ni har fått massa inspiration av vad man kan använda en colop e-mark till! Vet ni vad det bästa är… det kommer komma mer i framtiden från oss med denna maskin! Glöm inte besöka unigraphics.se för att hitta deras e-mark men även deras andra stämplar och produkter!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s