Tips på olika tårtdekorationer

Det finns många olika sätt man kan dekorera med tårta med. Här nedan ger vi tips på lite olika alternativ.

Ljus

Det vanligaste att dekorera en tårta är med tårtljus. Då kan man antingen välja en siffra eller antal ljus för hur mycket personen fyller.

Vimpel

Något som har blivit allt modernare på slutet är olika vimplar. Antingen med text eller bara dekorations vimpel. Ibland tillsammans med andra tillbehör som ballonger. Vi gjorde en vimpel till en babyshower. Den finns att ladda ner och den hittar ni om ni klickar här.

Cake topper (tårtdekorationer)

Något som är väldigt pampigt att ha på tårtor är så kallade cake topper som är gjorda av papper, akryl eller trä. Tårtdekorationer säljer vi på vår andra hemsida imdetails.se. Så klicka in er där och köp er en egendesignad dekoration med födelsedagsbarnets namn eller något annat motiv. Bland annat dessa motiv finns där.

Marsipan

Marsipan figurer är väldigt poppis att ha på tårtor. Då kan man antingen välja att göra dom själva eller beställa från ett bageri eller liknande.

Tårtbild

Tårtbild är ett väldigt enkelt men ändå väldigt fint sätt att dekorera en tårta. En tårtbild är gjord av sockerpasta och läggs lätt på tårtan och sedan kan man dölja kanterna av ex grädde.

Hoppas ni fick lite tips och idéer på hur man kan dekorera en tårta! Glöm inte följa oss på instagram (festligatips) för fler tips och idéer!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s