Piffa till och dekorera drinkarna enkelt

Att piffa till drinkar kan göra det hela väldigt festligt! Här visar vi tips på tre sätt man kan göra det festligt men som också är enkelt att fixa. Längst ner finns länk till vår youtubekanal där vi visar när vi gör dessa.

Mandarin

Första tipset är att dekorera drinkar med långa glas. Där har vi tagit en mandarin och skurit den så vi fick en ”lång orm” av skalet. Vi satte sedan ena delen i glaset/drinken sedan snurrade vi runt resten runt foten på glaset.

Limesol

Andra tipset är en limesol. Den kan se lite krånglig ut att göra. Men det är superenkelt! Man skär först ut ena sidan och en till bit. Mitten biten man skär ut vänder man ut och in så det bildar en sol. Sedan tar man kantbiten och sätter i mitten. Men på baksidan (där skalet är) gör man ett litet snitt så man kan hänga på glaskanten.

Hjärtan av vindruvor

Genom att skära vindruvor lite snett på längden och sedan vända på ena biten så formar dom ett hjärta. Trä några stycken på en pinne och lägg över ett glas så blir det en jättefin detalj!

Här nedan är youtube klippet som visar hur man gör.

Vi har även fler drinktips! Klicka här för att komma till det inlägget.


En reaktion på ”Piffa till och dekorera drinkarna enkelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s