Figurer på paket

Tänk vad roligt att göra paketen personlig utefter vem det är som ska få dom. Man kan enkelt göra det genom att sätta figurer på paketet. Vi har tidigare visat många olika typer av ”djurpaket” där man ex. sätter på öron och kanske ritar något. Men här tipsar/menar vi mer att man ska klippa ut figurer i papper och sätta på paketet. Alltså inte att själva paketet ska föreställa något. Så har vi gjort med det här lilla lammet på ett paket. Så gulligt och roligt att ge bort! Man kan ju göra liknande med ex. klippa och klistra dit en bil, robot eller andra djur.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s