Återanvända lådor från mataffären

Det finns mycket från affären man kan använda på nya sätt. Bland annat har vi fått tips från er att använda vindruvsaskar till perfekta picknick ”krogar” till barnen. Fyll en vindruvsask med det barnet ska ha på stranden, klart! Sedan har vi fått tips om att använda gamla batteriaskar till att göra små skattkistor som man kan ge bort pengar eller swish i. Men här tipsar vi om en annan sak.

Nämligen tomatlådor. Ni vet dom där lådorna man kan få tomater i om man köper ett färdigpack med tomater. Den lådan är ganska fin som den är så det enda man behöver göra är att klä in den utvändigt med något fint sedan är den perfekt för att använda som serveringskorg när man ska servera kakor eller bullar eller liknande. Eller om man ska ge bort någonting men man har inget att lägga det i. Vi klädde in vår låda med ett stort band men det går lika bra att ex. använda ett mindre band eller jutesnöre. Det bästa är om man har limpistol och fäster med, då håller det bäst.

Här är en film från vår youtube kanal som visar hur vi gjorde.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s