Somriga och våriga presenter

Här tipsar vi om presenter som passar extra bra när det är vår och sommar. Som kan vara bra som ex. presenter till pedagoger eller lärare. Eller varför inte som gå-bort-present till sommarens middagar.

Fjäril av godis

Den här fjärilen har vi gjort av en vanlig plastpåse och enfärgat godis. Vi klippte av toppen på plastpåsen så den inte blev så lång. Sedan lade vi godiset i påsen och tejpade på baksidan. Vi snurrade sedan några varv i mitten så det blev som två vingar. Sedan i mitten satte vi en piprensare som blev fjärilens kropp.

Blomma av klubbor

Dom här blommorna gjorde vi av färgat papper. För att sedan mäta cirklarna så hade vi en leksakspeng, men det går lika bra med ex. en flaskkork. Vi vek papperet dubbelt och ritade med pengen runt som en blomma. Vi klippte sedan ut en cirkel i mitten och stoppade i klubban. Sedan tejpade vi/limmade vi blombladen. För att göra klubban extra festlig så satte vi på blad på klubban.

Godisstrutar

Härliga glasstrutar som är fulla med godis. Kan det bli bättre? Så fint och så roligt att ge bort. När man ätit upp godiset så kan man ju använda struten igen och ha glass i.

Vi slog in allting i cellofan för att hålla godisarna på plats.

Hoppas ni fick massa fin inspo om hur man kan ge bort godis på ett roligt sätt.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s