Leksak med eget namn

Det har blivit väldigt populärt med presenter med namn på som man kan köpa. Men istället för att köpa sådana så har vi gjort en själv. Vi gjorde några vinylbokstäver med vår cricut (skärmaskin) som vi klistrade fast på en lastbil.

Har man ingen cricut så kan man istället måla dit bokstäverna. Överlag så är det ett allmänt tips på bra present. Vet man inte vad man ska köpa så kolla på nätet efter saker med namntryck på, det finns så mycket fint att hitta och det uppskattas alltid eftersom det blir lite personligt i och med att man specialbeställt något.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s