Presenttips – när man inte har en present

Det händer att det man har beställt till någon i present från nätet inte har hunnit komma fram. Eller att man har en plan på vad man ska köpa men man har inte hunnit köpa det än. Då är detta sättet att ge bort presenten på toppen!

Det här gjorde vi en gång när vår syster fyllde år. För att göra det hela lite roligare istället för att säga ”din present kommer senare” eller skriva en lapp med text på vad man ska få.

Innehållet

Vi delade in paketet i två paket. Det enda var det bara bokstäver i. Där skulle hon lista ut vilken butik det var köpt i.

I det andra paketet så var det tre paket (varje paket var en sak som hon skulle få).

Hon fick alltså öppna fyra paket och med hjälp av alla gåtor så skulle hon gissa vad hon skulle få. Hon blev väldigt glad och tyckte det var jätte roligt.

Paketinslagningen – återbruk

Själva paketinslagningen i sig är gjort av 100 procent återbruk vilket vi – inte alltid men ofta försöker eftersträva. Det första paketet var inslaget i en gammal tidning med en vacker bild. Kortet som hänger på paketet är också återbruk. Det är ett snöre som man får när man köper kläder, som prislappen sitter på. Den svarta kartongen är en kartong bit som det varit ett snöre på som vi köpt.

Det andra paketet var inslaget i det bruna som man får ofta i kartonger när man beställer hem saker med posten från butiker. Det är ett material vi alltid sparar och som vi har fått mycket nytta av vid flera tillfällen.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s