Återanvända pappåsar på paket

Vi har visat flera inlägg på hur man kan använda pappåsar som paketinslagning (länkar till dom hittar ni längre ner). Men här kommer ett tips på hur man kan använda påsarna till dekorationer på paketen istället.

En vanlig rosett

Ta ett av handtagen på en papperspåse (eller klipp av en remsa) och gör en rosett. Det gör man helt enkelt genom att göra öglor och bitarna som ska hänga av en bit och limma ihop. Ta sedan en annan bit och sätt i mitten för att dölja det som kanske inte blir så fint. Väldigt fint och perfekt återbruk!

Paketdekoration

Denna typ av dekorering har väl inget namn precis. Vi brukar säga paketkrull. Klipp ut ett antal remsor från pappåsen, gärna ganska smala. Ta sedan en sax och gör precis som när man ska krulla ett presentsnöre. Sätt sedan dom tillsammans och forma en boll. Tejpa sedan fast det på paketet.

Andra pappåse tips

Tre veck

I det här inlägget visar vi hur man kan slå in paket med tre fina veck i mitten som en dekoration. Klicka här för att komma dit.

Använd hela påsen

I det här inlägget visar vi hur man vid ex. jul kan visa hur man kan använda hela påsen till att göra ett snyggt paket. Klicka här för att komma dit.


En reaktion på ”Återanvända pappåsar på paket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s